OVER MIJ

HOME

HALLO, LEUK DAT JE ER BENT!

Voor mij is design een verhaal dat je vertelt of een object dat je tot leven brengt, geen hip sausje of een optelsom van technieken die je beheerst. Het is de synergie tussen inhoud en vorm.

 

Na mijn studie Art-Direction & Design aan de Junior Academie in Amsterdam ging ik aan de slag voor diverse ontwerp- en reclamebureaus. Ik leerde er zo ontzettend veel, ook over wat ik wel en vooral ook níet wilde met mijn ontwerpen. Op basis van al die ervaring ben ik in 2015 Linda Sier design affairs gestart.

 

'Design gaat niet over de details,
maar het zijn de details die
het design maken'.

 

 

MEER DAN BOEKEN

Ik ontwerp van alles. Logo’s, P.O.S-materiaal, prints, brochures, websites, maar ook bijvoorbeeld een complete re-styling van een merk of product en natuurlijk ook boeken. Van concept, ontwerpfase en uitwerking tot eindproduct. Het allerliefst denk ik mee in het héle proces.

 

SAMEN MOOIE DINGEN MAKEN

Ik werk intuïtief, vanuit een concept en moodboard. En zo benader ik ook elk samenwerkingsverzoek. Er kunnen alleen maar mooie dingen ontstaan uit gelijkgestemdheid, vertrouwen en ruimte. Ik creëer een beeldtaal die de boodschap, het product of de dienst doet stralen. Alles begint met een verkennende kennismaking en een goed kopje koffie of thee.

 

SISTERS ARE DOING IT

Een grote droom die ik al jaren koesterde was samenwerken met mijn tweelingzus Sandra. Sandra is naast de meest geweldige zus ook een zeer getalenteerde illustrator, handletteraar en (alleen bij hele leuke projecten) tekstschrijver. Ze maakt de mooiste dingen; van raamtekeningen tot haar eigen boek. Dat boek 'De bloem die de zon een kusje wilde geven' maakten we samen,  dit was het startsein van nog veel meer projecten die we samen hebben gedaan. Neem even een kijkje op haar site hejsan.nl, dat is echt meer dan de moeite waard!

 

In mijn portfolio vind je een selectie van projecten die ik gedaan heb. Je kunt op elk project klikken en er iets meer over zien en lezen.

 

BENIEUWD?

Zoek je een senior ontwerper, die op conceptueel niveau (mee)denkt en vormgeeft. Voor een product, boek, re-styling of een andere design uitdaging?

Neem dan contact met mij op.

 

Fotografie: Bart Honingh

Visagie/Styling: Linda Huiberts

Opdrachtgevers:

 

AW Bruna Uitgevers

Unieboek | Het Spectrum

Nieuw Amsterdam

Elma van Vliet

Erven Annie M.G. Schmidt (Wombat)

Detoxcoach Publishers

Ontwijnen b.v.

Utrecht Marketing

Dinnerware

Urban Nature Culture

Organisatiekracht

Knoest Jeugdhulp

 

 

OVER MIJ

Een goed ontwerp is authentiek aan wie de afzender is en klopt, ook zonder uitleg. Alleen zo kan het bijdragen aan het succes van een product, merk of persoon.

 

OVER MIJ

PORTFOLIO

CONTACT