OVER MIJ

HOME

HALLO, LEUK DAT JE ER BENT!

Voor mij is design een verhaal dat je vertelt of een object dat je tot leven brengt, geen hip sausje of een optelsom van technieken die je beheerst. Het is de synergie tussen inhoud en vorm.

 

Na mijn studie Art-Direction & Design aan de Junior Academie in Amsterdam ging ik aan de slag voor diverse ontwerp- en reclamebureaus. Ik leerde er zo ontzettend veel, ook over wat ik wel en vooral ook níet wilde met mijn ontwerpen. Op basis van al die ervaring ben ik in 2015 Linda Sier design affairs gestart.

 

 

'Als ik mijn creativiteit in kan zetten voor initiatieven die de wereld een stukje mooier maken, ben ik het gelukkigst'.

 

 

MEER DAN BOEKEN

Veel mensen denken dat ik alleen boeken ontwerp. Ik ontwerp van alles. Logo’s, P.O.S-materiaal, prints, brochures, websites, maar ook bijvoorbeeld een complete re-styling van een merk of product. Van concept, ontwerpfase en uitwerking tot eindproduct. Het allerliefst denk ik mee in het héle proces.

 

Als mensen de boeken zien die ik heb vormgegeven vragen ze vaak: “maar wat heb jij er dan aan gedaan?” Ik zorg ervoor dat alle teksten en al het beeldmateriaal samenkomen op de bladzijdes die door je handen gaan. Dat de cover je in een oogopslag in een sfeer trekt en je vertelt wat je kunt verwachten van de inhoud. Ik zorg ervoor dat al die beelden en teksten één taal spreken.

 

SAMEN MOOIE DINGEN MAKEN

Ik werk intuïtief, vanuit een concept en moodboard. En zo benader ik ook elk samenwerkingsverzoek. Er kunnen alleen maar mooie dingen ontstaan uit gelijkgestemdheid, vertrouwen en ruimte. Ontwerpen is een beetje als het aangaan van een relatie. Als ik een nieuwe opdracht aanneem wil ik alles weten, doorgronden, de kern vinden. Zodat ik deze kern kan vormgeven op een manier die versterkt en direct communiceert met de ontvanger. Ik creëer een beeldtaal die de boodschap, het product of de dienst doet stralen. Alles begint met een verkennende kennismaking en een goed kopje koffie of thee.

 

In mijn portfolio vind je een selectie van projecten die ik gedaan heb. Je kunt op elk project klikken en er iets meer over zien en lezen.

 

BENIEUWD?

Zoek je een ontwerper, die op conceptueel niveau meedenkt en vormgeeft. Voor een product, boek, re-styling of een andere design uitdaging?

Neem dan contact met mij op.

OVER MIJ

Een goed ontwerp is authentiek aan wie de afzender is en klopt, ook zonder uitleg. Alleen zo kan het bijdragen aan het succes van een product, merk of persoon.

 

OVER MIJ

PORTFOLIO

Fotografie: Bart Honingh

Visagie/Styling: Linda Huiberts

CONTACT